keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Evening spa

…on siis niin eri juttu kuin trendikäs day spa!

Yhteistä niille kumpaisellekin on kyllä rentoutuminen ja nautiskelu. Nyt ei kuitenkaan puhuta kaupallisesta ja hulppeasta hyvinvoinnin huipentumapaikasta, vaan meitin pikkurikiriikkisestä kylppäristä. Jossa on amme, johon pääsee iltaisin kylpemään. Siis rentoutumaan ja nautiskelemaan. Okei okei, pääsee sinne jo heti töistä kotiin räntäsateessa könytessäkin pulahtamaan. Silloin kuuma kylpy vasta tuleekin tarpeeseen!




Amme täyteen höyryävää vettä, loraus sitrustuoksuista kylpyvaahtoa sekaan, valot sammuksiin, kynttilät sytyksiin ja molskahdus lumpeiden lomaan. Kyllä kelpaa!


Perheessämme on ukkovalta. Silti kylppärin olen saanut sisustaa hempeästi. Vai mitä muutakaan oikein voisi sanoa tällaisesta suihkuverhosta??? Aikas rinsessallinen!


Hempeydestä huolimatta enemmistö perheen miehistäkin viettää aikaa hyvin usein ammeessa nautiskellen. Mikäs sen mukavampaa kuin olla
in bath with blond…



Ja jottei ihan lällyksi meno yltyisi, niin kylpijän hengenpelastajaksi on lennähtänyt peloton avaruusrangeri Buzz Lightyear.


Näillä eväillä toivutaan raskaasta päivästä, räntäsateesta, mielipahasta, harmistuksesta, potutuksesta, vilusta, tylsyydestä, hikisyydestäkin ja saadaan nautintoa, rentoutusta, pehmeyttä elämään, mielenrauhaa, uneliaisuutta, puhtauttakin.

Lukuja vaille valmiina lääkärinä ehdottomasti suosittelen tätä kaikille jatkuvaan käyttöön. Yliannostuksen vaaraa ei ole! Päinvastoin, voitte vaivihkaa kysellä perheenjäseniltäni millaista tuskaa ja vieroitusoireita, lähes kirjaimellisesti cold turkey'n voi jollekin aikaansaada vuosi ilman ammetta... silläkin että nykyistä makuuhuonettamme kait suurempi evakkokotimme kylppäri oli kaikin tavoin muuten aivan ihana.

Molskis ja loiskis vaan, minä hyppään nyt kylpyyn!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)